petang semalam i berada dalam mode isteri mithali..balik2 keje terus buat cucur udang bersama2 teh o ais limau..
see..menarik x cucur udang i?? tapi malangnya ketiadaan bicarbonate powder, maka sifat pengembangan tidak berlaku pada cucur udang tu..tapi x pe lah..sedap jugak!!i puji diri sendiri je lah sebab u ols mesti x leh nak puji coz x rasa cucur udang i ni kan...hehehe..
tapi nak tau sedap ke x, sampai tahap hubby i tanye "dah abes ke???sikit nyer buat. lepas maghrib nanti u buat lagi boleh x??" hehehe..*blush*
tapi i x buat lagi dah pun lepas maghrib tu sebab mula tu ingat nak buat murtabak maggi hubby i suka sangat murtabak maggi i buat, tapi last2 masak megi je..tapi bile hubby i cakap megi tu tawar, banyak sangat air, i rasa cam nak nanges jer..padahal mmg tawar pun!!! i sendiri makan pun letak kicap banyak giler.huhuhu...perasaan masa tu cam teruk giler jadi bini cam i neh..asal masak, ada je yang x kena..masak megi pun tawar!!!=(
actually, ada lagi satu kesah menyayat hati..tapi i cerita nanti jer laahh..time to go home!!
tatatititutu